Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   To x business: HTC P6500 og HTC Shift

To x business: HTC P6500 og HTC Shift

HTC kommer i november med to produkter, som målrettet jagter business. P6500 har fingeraftryks-læser til beskyttelse af data, Shift giver adgang til e-mails "on the road".

HTC P6500
HTC P6500 er et produkt som målrettet går efter den tunge del af erhvervsmarkedet. Især logistik, transport og hospitaler kan have interesse i produktet.

Den har skærm på 3,5 tommer, 3 megapixels kamera med autofokus samt stregkode- og fingeraftrykslæser. Også visitkort kan scannes. Den interne hukommelse er 256 MB og via to indgange til SD-kort kan der udvides med 1 GB pr. indgang. Enheden har desuden 3G og Turbo 3G og kører på Windows Mobile 6 Professional.

P6500 understøtter "remote wipe" hvor alle data kan slettes fra både enheden og hukommelseskort.

Fra omkring november ventes HTC P6500 at komme i salg.


HTC Shift

HTC Shift er en UMPC (ultra mobile pc). Altså en meget lille computer. Det specielle ved dette produkter er, at mobiltelefonen er indbygget. Kommunikationen er sikret med både 3G og Turbo 3G (HSDPA) samt Bluetooth 2.0 og trådløst netværk.

Enheden er tænkt som en "on the road" erstatning til den traditionelle bærbare computer. Skærmen er 7 tommer og vægten kun 800 gram.

Shift har SnapVUE" som giver gang til mails, kalender, sms-beskeder og kontakter, uden enheden skal bootes helt op.

Styresystemet er Windows Vista. HTC Shift ventes ude omkring november måned.


HTC P6500 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies