Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TomTom Car Kit kan købes fra i dag

TomTom Car Kit kan købes fra i dag

TomToms længe ventede Car Kit til iPhone er blevet sat til salg i Apple Store. Der er dog nogle ugers leveringstid på produktet.

TomToms Car Kit, der er specielt designet til iPhone 3G og 3G S, kan nu købes i Apples danske netbutik.

Prisen er 759 kroner, og for den investering får man en holder til bilen, som forstærker telefonens GPS-signal og samtidig lader batteriet op.

Derudover har TomTom Car Kit indbygget højttalere og mikrofon, som efter sigende skulle give en god oplevelse ved håndfri telefoni.

Købet inkluderer ikke softwaren

På diverse debatfora og nyhedssites er der blevet spekuleret i, hvorvidt TomToms navigationssoftware følger med i købet af holderen.

Søren Lønberg Larsen, der er Country Manager for TomTom i Danmark, bekræfter imidlertid over for Mobilsiden.dk, at det ikke er tilfældet.

- "Selve navigationssoftwaren kan kun købes i App Store. Vores Car Kit skal så købes ved siden af, hvis man ønsker at få alle de ekstra funktioner med i iPhone-oplevelsen," siger Søren Lønberg Larsen.

TomToms Car Kit kan købes fra i dag på apple.dk, men der er en forventet leveringstid på to til tre uger.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Nick 25-09-2009 12:03:01

Jeg mener, 760 kr for holder, 760 kr for programmet, i dag kan man få GPS til få penge, de har som regel bluetooth og der er højtalere i til håndfri samtale...

0 0

Om brug af cookies