Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tomtom GO 630 - navigation til lavpris

Tomtom GO 630 - navigation til lavpris

Det brede GPS-publikum skal fanges med Tomtom GO 630, der byder på mange funktioner, til en interessant pris.

I efteråret 2008 kommer Tomtom med GO 630, der giver mange funktioner for en forholdvis lav pris.

Enheden har stor 4,3 tommer 16:9 skærm samt den meget anvendelige funktion "avanceret vejbaneskift", der via grafik giver bedre overblik, når kørslen bliver kompliceret.

GO 630 laver ruteberegninger mere præcise, da funktionen IQ Routes ikke længere (som på tidligere enheder) kun tager højde for "morgen", "middag" og "aften" men specificeres for hver eneste ugedag i fem-minutters intervaller. Historikken modtages og deles anonymt med andre Tomtom brugere, når enheden tilsluttes computeren og programmet Tomtom Home. Derfor bliver ruteplanlægningen langt mere nøjagtig.

En sjov gimmik er, stemmestyret adresse indtaling. Med stemmen kan man simpelthen sige, hvor man skal hen.

Som tilbehør kan købes RDS-TMC antenne, der åbner for trafikmeldinger og dynamisk ruteomlægning.

Tomtom GO 630 kommer i handlen over efteråret, og prisen ligger omkring 1.995 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

kim kristensen 29-08-2008 18:02:10

Jeps og TomTom har haft den på de sidste 2 modeller,men det virker ikke på dansk,hvor fedt er det så??,og deres TMC fungerer ikke hvis du har en termisk forrude i dytten hvor fedt er det så ??

0 0
Nuri58 29-08-2008 17:50:42

Indtaling af destination via tale var allerede med i Mio for flere år tilbage enddog på mobilos så helt nyt er det vist ikke.

Forventet ankomst tid derimod er stadig et mysterium for mig. Hvorfor ikke kigge lidt på aktuelle fart og fartmønster i stedet for det der bruges. Altså man kører med trailer og overholder naturligvis fartgrænsen på 80 på motorvejen selvom trafikken går med 130. Der burde være en beregningsrutine som kan tage i regning, at selv om fartgænsen er 130 og det er tirsdag så har man valgt kun at køre med 90 (for at nyde naturen ikke fordi fartgrænsen med traileren overskrides forstås).

0 0

Om brug af cookies