Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TomTom klar med navigation til din iPhone

TomTom klar med navigation til din iPhone

I går præsenterede TomTom sin nye applikation, der bringer turn-by-turn-navigation til iPhone 3G og 3G S.

GPS-producenten TomTom har udviklet den første iPhone-applikation, der kan guide vej ved hjælp af turn-by-turn-instruktioner.

Det demonstrerede selskabets medstifter og topchef, Peter-Frans Pauwels, i går på Apples Worldwide Developers Congress i San Francisco.

Designet i programmet ser lækkert ud, og billedet følger automatisk med, når man drejer telefonen til landscape-mode. Brugerfladen virker nem og overskuelig.

Navigationsprogrammet inkluderer text-to-speech, så man får læst kørevejledningerne op - ganske som man kender det fra de almindelige GPS-enheder.

TomTom har ligeledes udviklet en speciel bilholder til iPhone, som angiveligt forstærker GPS-signalet. Derudover er det muligt at sende lyden fra sin iPhone ud gennem bilradioen.

TomTom oplyser desuden, at telefonen lader op, mens den sidder i holderen - man må formode, at det sker via bilens strømudtag.

TomTom-navigationen virker til iPhone 3G og iPhone 3G S, og applikationen vil blive sat til salg "her til sommer" via App Store. Der er desværre ikke oplyst pris på produkterne.

Læs også
Navigon finder vej til iPhone

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies