Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TomTom vil ikke tale om iPhone-navigation

TomTom vil ikke tale om iPhone-navigation

TomTom holder kortene meget tæt til kroppen, når snakken falder på firmaets kommende turn-by-turn-navigation til iPhone.

Prisen og frigivelsesdatoen for TomToms kommende GPS-navigation til iPhone forbliver stadig et mysterium. Således nægter firmaet at fortælle noget som helst om planerne for den længe ventede applikation.

- "Jeg kan desværre ikke give mere information om vores navigation til iPhone, end det der allerede står på vores hjemmeside. Det vil sige, at mere information om pris og tilgængelighed kommer senere på sommeren," siger TomToms pr-chef, Niklas Casserstedt, til Mobilsiden.dk.

Konkurrenten var tidligt ude

For fem dage siden blev konkurrenten Navigons turn-by-turn-navigation til 40 europæiske lande sat til salg via App Store. I onsdags fulgte en skandinavisk version, der kan guide vej i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Prisen for begge Navigon-applikationer bliver dyrere at købe efter den 30. juni. Det har fået mange iPhone-ejere til at skrige på en reaktion fra TomTom, inden de beslutter, hvilket produkt de vil investere i.

- "Jeg forstår, at mange gerne vil vide mere, så man kan tage en god købsbeslutning, men jeg kan ikke give mere information på nuværende tidspunkt," siger Niklas Casserstedt til Mobilsiden.dk.

Du kan finde TomToms iPhone-hjemmeside her.

LÆS OGSÅ: Navigon til iPhone: Nu i nordisk udgave

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

markb 28-06-2009 10:54:47

Og derfor har mange af os så valgt at købe navigon..!

AMATØRER uden lige mand, de har selv påstået at have den klar i over et år..

0 0

Om brug af cookies