Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 mobiler i april

Top 10 mobiler i april

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i april måned

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver samtidig et indblik i hvilke telefoner der er mest eftertragtede, i den forgående måned.

Læs også: Disse mobiler kommer i handlen i maj

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i april 2015:

Selvom Samsungs to nye stjerner først fik salgsstart den 11. april, tyder alt på at den sydkoreanske IT-kæmpe har skabt et vaskeægte hit.

Samsung fineste og dyreste mobil nogensinde, Galaxy S6 Edge, truer nemlig Apples vante plads på toppen af hitlisten. Sammenlægges S6 og S6 Edge tegner de to nye telefoner sig for sammenlagt 22,7% af søgningerne.

Læs også: Samsung: Galaxy S6 og S6 Edge vil hitte vildt

Apples dominans i top 10’en er dog fortsat tydelig, med en 3., 4. og 10.-plads til henholdsvis iPhone 5s, iPhone 6 Plus og iPhone 5c.

Månedens anden store nyhed, HTC’s One M9, får ikke samme forrygende start på tilværelsen. Den lækre metalmobil kommer i top 10, men tegner sig kun for 3,3% af søgningerne.

Resten af hitparaden består af kendte mobiler, hvor Sonys populære Z3 compact fortsat er at finde sammen med Samsung Galaxy S5 og Galaxy Alpha.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies