Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 mobiler i januar

Top 10 mobiler i januar

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i januar måned

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver samtidig et indblik i hvilke telefoner der er mest eftertragtede, i den forgående måned.

Læs også: Disse mobiler kommer i handlen i februar

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i januar 2015:

Hvor Apple dominerede stort i december måneds og julesalget er forspringet ikke nær så knusende i januar måned. Det er stadigt iPhone 6 og 5s der placerer sig på henholdsvis første- og andenpladsen, men stormobilen iPhone 6 Plus dratter 3 pladser ned og tegner sig for 4,2% af søgningerne, mod 13,8% i forrige måned.

Læs også: Apple klart bedst sælgende i USA

Sonys Z3-serie gør comeback denne måned, hvor både Z3 Xperia Compact og Z3 springer to pladser op, til henholdsvis tredje- og synvendepladsen.

Samsungs mest populære mobiler rykker sig ikke synderligt på hitlisten. Samsung Galaxy S5 forbliver på sin fjerdeplads, Galaxy Alpha rykker en enkel plads op, mens S5 mini ryger en enkel plads ned.

Top 10’en afrundes af samme mobiler som i december, hvor Googles Nexus 6 og LG G3 indtager niende- og tiendepladsen.

Skal du have en ny mobil? Finde den bedste pris på mobilpriser.dk.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies