Top 10 mobiler i januar

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i januar måned

Top 10 mobiler i januar

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobil i januar

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i februar 2016:

top 10 februar
Her er februar måneds ti mest populære smartphones på mobilpriser.dk. Foto: Mobilsiden.dk

I toppen af hitparaden er billedet uændret – det er igen Apples iPhone 6S, 6 og 5S der løber med podiet. I alt tegner de tre Apple telefoner for 27,3 procent af alle søgningerne.

Lige under Apples trekløver er overrasker LG’s Nexus 5X telefon, ved at springe op på en stærk fjerdeplads – givetvis et produkt at en markant prisreduktion i begyndelsen af måneden.

Derefter følger Samsungs to afgående S6 topmobiler på femte- og sjettepladsen, mens selskabets nye S7 entrerer på en tiendeplads – til trods for, at den første kunne forudkøbes fra den 22. februar.

Top 10’en afrundes af den lille Sony Xperia Z5 Compact, mens phabletterne iPhone 6S Plus og Huawei Nexus 6P nupper de to resterende pladser.

Fortsættelse:

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 29/2/2016 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en artikel omkring Dato for iPhone-event udskudt – Historien finder du her. Få også seneste nyt i sagen her.