Top 10 mobiler i juli

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i juli måned

Top 10 mobiler i juli

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver samtidig et indblik i hvilke telefoner der er mest eftertragtede, i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i juni

Herunder kan du se hvilke telefoner der hittede i juli 2015:

top 10 juli

Det er igen Apple smartphones der tager teten, men denne gang er det alle tre podiepladser som iPhone løber med. Guldet går til iPhone 6, efterfulgt af den mindre og billigere iPhone 5s, mens bronzen går til den største og dyreste iPhone 6 Plus.

Derefter er det Sonys og Samsungs tur til at indtage størstedelen af Top 10’en. Hvor Samsungs S6 og S6 Edge og Sony Z3 Compact og Z3+ veksler mellem 4., 5., 6. og 7.-pladsen. Samsungs topmobiler fra sidste år Galaxy S5 og Galaxy Alpha sniger også med i hitparaden.

Sidste mobil i juli måneds topliste, Microsoft Lumia 640, er den første budgetmobil der finder vej til hitparaden i år.

Læs også: Microsoft Lumia 640 – Så meget mobil for under 1.300 kroner [TEST]

Redaktionen har mere til sagen

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 28/7/2015 rettede vi nyt fokus på sagen med en sag med fokus på OnePlus 2 er officiel: Hardware i topklasse til stærk pris – Historien kan læses her. Seneste nyheder om iPhone kan du læse her..