Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 mobiler i juli

Top 10 mobiler i juli

Her er de mest søgte mobiler på Mobilpriser.dk i juli måned.

Mobilsiden.dk’s søgetjeneste Mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på Mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i januar

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i juli 2016:

Foto: Mobilsiden.dk

I juli måned var de fire mest søgte smartphones helt identiske med dem fra juni måned. Det er altså iPhone 7, der er den suverænt mest søgte med 15 % af alle søgninger på Mobilpriser.dk. Apple er også repræsenteret på 2. og 3. pladsen med henholdsvis iPhone SE og iPhone 6s, der har 10 % og 7,4 % af søgningerne. Først på en 4. plads finder vi en anden producent, nemlig Samsung med Galaxy S8 og 5,6 % af søgningerne.

Hvor Nokia 3310 fik en flot 5. plads sidste måned, er den nu helt ude af top. I stedet er Apple igen at finde med iPhone 7 Plus og 4,7 % af søgningerne. OnePlus 5 er, modsat sidste måned, nu at finde blandt top 10 med en 6. plads og 4,1 % af søgningerne.

De øvrige mest søge mobiler er Huawei P9 lite, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy S7 og Huawei P10, som alle ligger lidt under 3 %.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies