Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 mobiler i maj

Top 10 mobiler i maj

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i maj måned

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver samtidig et indblik i hvilke telefoner der er mest eftertragtede, i den forgående måned.

Læs også: Disse mobiler kommer i handlen i juni

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i maj 2015:

Der tegner sig et tydeligt billede af Samsung- og Apple-dominans i maj måned. Det er Samsung der løber med halvdelen af pladserne i månedens oversigt, mens Apples iPhone 6, 6 Plus, 5c og 5s sammenlagt tegner sig for en tredjedel af alle søgninger på mobilpriser.dk

Apples iPhone 5s generobrer andenpladsen fra Samsung S6 Edge, som sammen med Samsung S6 tager henholdsvis tredje- og fjerdepladsen.

Sonys kompakte flagskib Xperia Z3 Compact er fortsat på 3n sjetteplads og markerer sig dermed som en af de mest populære Sony-telefoner på mobilpris.dks Top 10.

Hos stormobilerne er det fortsat Apples iPhone 6 Plus der fører med 4,6% af søgningerne men Samsung note 4 gør comeback i Top 10 og stryger tilbage til en syvendeplads.

Læs også: Top 10 mobiler i april

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies