Top 10 mobiler i maj måned

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i maj måned

Top 10 mobiler i maj måned

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser, men også over hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, derfor kan der optræde enheder på listen som ikke er i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i maj måned:

Apples top-iPhone fører stadigvæk stort, næsten en ud af seks søgte i maj måned efter prisen på Apples topmobil. Samsung haler dog ind ved at indtage både anden og tredjepladsen med sammenlagt en femtedel af søgningerne for Galaxy S5 og S4 mini.

Sonys kompakte flagskib udmærker sig ved at holde fast i en topplacering – endda foran dens nyere, større og bedre storebror Xperia Z2. Længere nede i tabellen er Samsung igen godt repræsenteret, med to modeller, mod en enkel repræsentant fra HTC, Sony, Apple og LG.

Emnet er ikke færdigdebatteret

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 30/5/2014 blev fortællingen ført videre med nyheden Sådan giver du hele familien adgang til dit iCloud Fotostream [TIP]Klik her for at åbne artiklen.. Seneste nyheder om Apple finder du her..