Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 mobiler i maj måned

Top 10 mobiler i maj måned

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i maj måned

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser, men også over hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, derfor kan der optræde enheder på listen som ikke er i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i maj måned:

Apples top-iPhone fører stadigvæk stort, næsten en ud af seks søgte i maj måned efter prisen på Apples topmobil. Samsung haler dog ind ved at indtage både anden og tredjepladsen med sammenlagt en femtedel af søgningerne for Galaxy S5 og S4 mini.

Sonys kompakte flagskib udmærker sig ved at holde fast i en topplacering – endda foran dens nyere, større og bedre storebror Xperia Z2. Længere nede i tabellen er Samsung igen godt repræsenteret, med to modeller, mod en enkel repræsentant fra HTC, Sony, Apple og LG.


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Lyck 30-05-2014 15:01:32

i skriver 'mest eftertragtede' mener i ikke mest søgte? Der er en forskel. Ikke at jeg tror Apple er kede af at have den mest søgte telefon.

Jeg kan godt søge søge efter en telefon for at finde nogle data om en telefon uden at jeg ønsker at købe den.

5 5
Peter W 30-05-2014 13:07:58

Jeg er ingen samsung fan, men samsung står for 30 pct af søgningerne, apple for lidt under 20 pct - Lidt svært at kalde apple på toppen bare fordi de har så få modeller (når det netop er en af grundende til at deres markedsandel falder) - windows phone som altid elendig i disse tal...

1 5
Mikkel Due-hansen 30-05-2014 14:13:17

WP skal bare have lidt tid til at vokse sig større i, det skulle jo både IOS og Android. På et tidspunkt er WP nok den største spiller på markedet.

5 4

Om brug af cookies