Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 mobiler i marts

Top 10 mobiler i marts

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i marts måned

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver samtidig et indblik i hvilke telefoner der er mest eftertragtede, i den forgående måned.

Læs også: Disse mobiler kommer i handlen i april

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i marts 2015:

Det er igen Apples iPhone 6 der tager teten denne måned med en ud af fem søgninger, mens Apples flagskib fra 2013 fortsat følger efter på andenpladsen med 13,5 procent af søgningerne.

Sonys kompakte flagskib, Xperia Z3 Compact, runder podiet af med 8,1%. Dermed er det fortsat mobiler med 4,7” skærm eller mindre der løber med flest søgninger. Den første, og eneste, stormobil i Top 10 er Apple phablet: iPhone 6 Plus.

Derefter er det Samsungs Galaxy S6 der runder top 5 af. Selvom den endnu er uudgivet placere den sig foran Samsung egne Galaxy S5 og Galaxy Alpha.

En anden nyhed i Top 10’en er HTC’s nye flagskib, HTC One M9. Den har heller ikke været i handlen i marts, men smyger sig alligevel foran Samsungs S5 mini på tiendepladsen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies