Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 mobiler i november

Top 10 mobiler i november

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i november måned

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser, men også over hvilke telefoner, der er mest eftertragtede i den forgående måned.

Læs også: Købeguide - De bedste kompakte smartphones

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i november 2014:

De meste eftertragtede telefoner på mobilpriser.dk
De meste eftertragtede telefoner på mobilpriser.dk

Som i forrige måned er det Apples iPhone 6 der løber med mest opmærksomhed, men hvor den i oktober måned løb med en tredjedel af søgningerne, tegner iPhone 6 sig nu kun for en lille femtedel.

På andenpladsen og tredjepladsen forbliver de mindre telefoner Sonys Xperia Z3 Compact og Apples iPhone 5S, mens Samsung Galaxy S5 rykker en plads op.

Femtepladsen tyder på dødt løb mellem stormobilerne, hvor Samsungs nye Note 4, sammen med Googles kommende Nexus 6, Apples iPhone 6 Plus og Sonys Xperia Z3 alle tegner sig for 3,7% af søgningerne.

Månedens top 10 rundes af Samsungs kompakte smartphones. Her er der Galaxy Alpha og S5’erens lillebror S5 mini der begge løber med godt 3% af stemmerne.

skal du have en ny mobil? Find den bedste pris på mobilpriser.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies