Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 mobiler i november

Top 10 mobiler i november

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i november måned

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver samtidig et indblik i hvilke telefoner, der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i oktober

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i november 2015:

Foto: Mobilpriser.dk

Det er igen Apple der sætter sig på de tre podiepladser, men denne måned generobrer iPhone 6 sin førsteplads foran sin nyere, men dyrere iPhone 6S afløser. iPhone 5S er igen at finde i toppen, og viser med al tydelighed, at dens kompakte størrelse fortsat er populær.

På fjerde- og femtepladsen er Samsungs to S-mobiler, S6 og S6 Edge, der begge placerer sig en af efterårets, bogstavelig talt, store nyheder: Google Nexus 6P.

Det er første gang at en Nexus-mobil placere sig så fint i hitparaden - et tegn på at Google og Huaweis samarbejde er populært blandt mobilkøberne.

Se også: Nexus 6P: Google + Huawei - den perfekte synergi [TEST]

Nexus 6P gør det så godt, at den høste flere søgninger end både iPhone 6 Plus og iPhone 6S Plus til sammen, og puffer dem og Samsung S6 Edge + ned til henholdsvis, niende-, tiende- og ellevteplads.

Hitparaden afrundes af to små mobiler, Sony's populære compact-serie og Samsungs S5 mini som gør comeback i top 10. 

 

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies