Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 mobiler i oktober

Top 10 mobiler i oktober

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i oktober måned

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser, men også over hvilke telefoner, der er mest eftertragtede i den forgående måned.

Læs også: Købeguide - De bedste kompakte smartphones

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i oktober 2014:

Som i september måned er Apple den store vinder, denne gang dog med et knusende forspring til iPhone 6, som tegner sig for en tredjedel af søgningerne. iPhone 5s rykker dog en enkel plads ned til tredjepladsen, mens iPhone 6 Plus bevæger sig 5 procentpoint, op til fjerdepladsen.

Læs også: iPhone 6 og iPhone 6 Plus slår salgsrekord

Sony Z3 Compact er den anden store vinder i oktober. 13,8% af alle søgninger betyder en fremgang på 66% i forhold til september, den største blandt månedens mobiler. Den større Sony, Xperia Z3, rykker også en enkel plads op i klassementet.

Månedens store taber er Samsungs S5, som mister næsten 6 procentpoint, Samsungs S5 mini og Galaxy Alpha er dog begge en enkel procentpoint op.

Oktober måned betyder også et farvel til Sony Xperia Z1 Compact og HTC One (M8), mobiler som begge har befundet sig i top 10’en siden lanceringen. I stedet rykker LG G3 og Nexus 5 begge tilbage i hitparadens varme.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

31-10-2014 13:37:47

iPhone 6 ftw!

7 8

Om brug af cookies