Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 mobiler i oktober

Top 10 mobiler i oktober

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i oktober måned

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver samtidig et indblik i hvilke telefoner der er mest eftertragtede, i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i september

Herunder kan du se hvilke telefoner der hittede i oktober 2015:

iPhone 6 vippet af pinden

Apples iPhone 6 har siden introduktionen forrige år været fast inventar i toppen af mobilpriser.dks søgninger. Denne måned må den populære iPhone imidlertidigt se sig slået af sin afløser, iPhone 6S, der rykker op fra anden- til førstepladsen.

Sidste mobil på podiet er også en iPhone, den efterhånden ældre iPhone 5s, som fortsat er populær blandt dem, der ønsker sig en mindre telefon.

At kompakte flagskibstelefoner hitter, ses også i Sonys Compact-serie, med den fikse Z5 Compact som stryger ind i top 5, lige i hælene på Samsungs S6 Edge.

Derefter er det stormobilerne, de såkaldte phablets, der indtager sjette-, syvende- og niendepladserne, hvor henholdsvis Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus og Samsung S6 Edge+ rykker ind.

Top 10’en rundes af Samsung S6 som dratter ned fra fjerde- til ottendepladsen, og Sony Z3 Compact som falder ned fra syvende plads til bunden af hitparaden.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies