Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 mobiler i september

Top 10 mobiler i september

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i september måned

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser, men også over hvilke telefoner, der er mest eftertragtede i den forgående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i september 2014:

Månedens helt store vinder er Apple. Selvom det er et farvel til den historiske iPhone 4S, brager der nu to nye mobiler i top 10: iPhone 6 og 6 Plus. Selvom de først fik debut den 10. september på mobilpriser.dk indtager de henholdsvis første og sjettepladsen. Den forrige iPhone 5S er stadigt godt med på andenpladsen.

Læs også: iPhone 6 eller 6 Plus - hvilken type er du?

De små hitter

Andre mobiler som gør en mærkbar entré denne måned er de kompakte flagskibe fra Sony og Samsung. Xperia Z1 og Z3 Compact tegner sig for henholdsvis 4. og 7.-pladsen. Samsungs Galaxy Alpha får også en flot debut lige under Z3 Compact.

Det er værd at bemærke at 6 ud af de 10 på hitlisten er smartphones med en skærmstørrelse på 4,7 tommer eller mindre.

Blandt de større mobiler er Samsung S5 at finde på sin plads lige under iPhone 5s, mens Xperia Z3 indtager Xperia Z2’s plads i top 10. HTC One (M8) forbliver i toppen med det yderste af neglene, men skal passe på ikke at blive overhalet indenom af boblere som Samsung Galaxy Note 3 og Note 4.

Læs også: Top 10 mobiler i august måned

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Lyck 01-10-2014 09:25:51

Har i sammenlignet med sidste måned. Årsagen til at de mindre mobiler(herunder 5s) er så populære er måske at mange nuværende iPhone-ejere synes 6-serien er for stor.

1 1

Om brug af cookies