Top 10 mobiler i september

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i september måned

Top 10 mobiler i september

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver samtidig et indblik i hvilke telefoner der er mest eftertragtede, i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i august

Herunder kan du se hvilke telefoner der hittede i september 2015:

top 10 september

iPhone 6S stormer frem

Apples iPhones indtager denne måned alle tre podiepladser, med iPhone 6, 6S og 5S som de tre mest populære søgninger.

iPhone 6S nåede ellers ikke at ryge i handlen i september, men med 9,7% af søgningerne er interessen allerede lige så stor som for den afgående topmodel iPhone 6.

Samsungs to topmobiler, S6 og S6 Edge, befinder sig fortsat i top 5, men må se deres andel af søgningerne skrumpe ind fra sammenlagt 20,9 procent til nu 9,9 procent.

Resten af top 10 består af Apples iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S5 og Sony Xperia Z3 Compact som alle har været fast inventar i hitparaden.

Microsofts Lumia 640 er forbliver i top 10, som den eneste budgetmobil, mens Huawei gør sin første entré i lang tid med deres toptelefon Huawei P8.

Se også: Apple iPhone 6S – den fremtidssikrede iPhone [TEST]

Fortællingen fortsætter

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 1/10/2015 kørte vi en opfølgning med en nyhedsartikel med fokus på Disse mobiler kommer i oktober – Den videre historie om temaet finder du her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..