Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 smartphones i april

Top 10 smartphones i april

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i april måned

Foto: Mobilsiden.dk

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 smartphones i marts

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i april 2016:

Apples lille stjerne, iPhone SE, får sig en forrygende start ved at overhale både nummer 2,3 og fire tilsammen og tegne sig for over en femtedel af søgninger på mobilpriser.dk

iPhone 6S ryger ned på andenpladsen, hvor den distancerer Samsung to anmelderroste Galaxy S7 og S7 Edge smartphones, mens Apples ældre iPhone 6 runder top 5 af.

Sonys kompakte Xperia Z5 Compact rykker denne måned lidt op på podiet, mens Apples iPhone 6S Plus er eneste phablet i oversigten.

Top 10 afrundes af de afgående Apple iPhone 5s og Samsung Galaxy S6, mens Nexus 5X forbliver i top 10 takket været en skarp prissætning på det seneste.

Se også: Windows Phone mest populær i Europa

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies