Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 smartphones i april

Top 10 smartphones i april

Her er månedens mest efterspurgte smartphones på mobilpriser.dk

Foto: Macotakara.jp

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der blev mest eftertragtede i den foregående måned.

Bemærk, at listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Se også: Top 10 smartphones i marts

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i april 2017:

Foto: Mobilsiden.dk

Med lanceringen af Samsungs to nye toptelefoner, S8 og S8+, sker der lidt forskydninger i toppen – dog uden at de to stortelefoner formår at vippe Apples iPhones fra toppen af hitparaden.

Alligevel kommer der en ny model på toppen af podiet denne måned, for Apples iPhone 7 rykker denne måned foran den populære iPhone SE, mens den nye Galaxy S8 stryger op på en tredjeplads.

Resten af top 10’en deles mellem Apples og Samsungs aldrende modeller som iPhone 6 og 6S samt Galaxy S7 og S7 Edge. Huawei markerer sig også i top 10’en med både nye og ældre modeller: den nye P10 samt sidste års P10 Lite.

Se også:  Apple sætter ny rekord: 78,3 mio. iPhones solgt på et kvartal

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies