Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 smartphones i juni

Top 10 smartphones i juni

Her er månedens mest efterspurgte mobiltelefoner på mobilpriser.dk

Foto: Mobilsiden.dk

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Vær opmærksom på, at listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i juni 2016:

Se også: Top 10 smartphones i maj

Top 10 søgte smartphones på mobilpriser.dk i juni 2016
Top 10 søgte smartphones på mobilpriser.dk i juni 2016

Apples mindste iPhone i lang tid er igen månedens i særklasse største sællert og tegner sig alene for en ud af fem søgningerne på mobilpriser.dk – en lille fremgang i forhold til forrige måned. Og det er til trods for kvaler med forsyningerne fra Apples hånd.

De øvrige smartphones i top 5 står Apple og Samsung fortsat for med deres respektive iPhone 6S, Galaxy S7 og S7 Edge. En gammel kending i hitparaden, Galaxy S6 Edge, gør dog comeback og placerer sig på en fin femteplads.

Længere nede i rangstigen er to aldrende iPhones fra Apple fortsat godt med, med iPhone 5s og iPhone på en respektiv 6. og 7. plads.

Resten af Top 10 afrundes af Sonys kompakte Z5’er på ottendepladsen, efterfulgt af Huawei P9 og hitparadens eneste budgetmobil, Samsung Galaxy A3 (2016).

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies