Top 10 smartphones i maj

Her er de mest efterspurgte mobiltelefoner på mobilpriser.dk

Top 10 smartphones i maj

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Vær opmærksom på, at listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i maj 2016:

Se også:Top 10 smartphones i april

top 10 maj
Foto: Mobilsiden.dk

Som i forrige måned er tendensen igen klar: Apples iPhone SE er et hit der distancerer selv populære smartphones som Apples egen iPhone 6S og Samsung to stjernetelefoner S7 og S7 Edge.

Lillebror til iPhone SE er, trods sin alder, stadig at finde på hitparaden på en femteplads, mens den nyere iPhone 6 falder ned til syvende position.

En anden kompaktmobil er Sonys lille Android-topmobil Xperia Z5 Compact som fastholder sin sjetteplads til trods for en lille tilbagegang.

Huaweis P9 gør denne måned sit indtog på hitparaden, med en ottende plads, sammen med Samsungs kompakte Galaxy A3 der nu er på top 10’ens sidsteplads.

LG’s Nexus 5X er fortsat med i top 10, og ryger nu en enkel plads op til niendepladsen.

Læs også: Her er de 10 mest populære apps i 2015

Det næste i sagen

Siden redaktionen publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 30/5/2016 fortsatte vi fortællingen med en artikel der tunede ind på Overblik: Windows 10 Mobile i dyb krise, Spotify tilbud og Sony Xperia X test – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..