Top 10 smartphones i november

Her er månedens mest efterspurgte smartphones på mobilpriser.dk

Top 10 smartphones i november

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Vær opmærksom på, at listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Se også top 10 for oktober måned her.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i november 2016:

Top 10 november
Foto: Mobilsiden.dk

Ser du månedens absolutte top, er det fortsat Apples to mindre iPhones der fortsat regerer: Apple iPhone SE på en førsteplads og Apple iPhone 7 på en anden plads.

Top 3 ser dog fortsat væsentlig anderledes ud denne måned med en Google Pixel der på under en måned stryger nærmest helt til tops.

Se også:  Google Pixel endelig salgsklar i Danmark

Sammen med iPhone 6s puffer højdespringeren Samsung to mest populære smartphone Galaxy S7 Edge og S7 på en respektiv 5. og 7. plads.

Resten af top 10 deles af Samsung, Huawei og Google med henheldsvis Galaxy S6, P9 Lite og Google Pixel XL.

Mere nyt om temaet

Der blev pustet nyt liv i tematikken. mobilsiden kunne ikke lade være. 30/11/2016 gik vi videre med en artikel med fokus på Huawei Mate 9 Pro – Årets stærkeste smartphone [TEST] – Du kan læse det videre forløb her. Tjek også seneste nyt om emnet her..