Top 10: Touchscreens overtager markedet

Touchscreen-telefoner er de mest eftertragtede mobiltelefoner, det viser Mobilpriser.dks månedlige opgørelse over popularitet.

Top 10: Touchscreens overtager markedet

Touchscreen-mobiler er ved at snige sig ind som de mest populære mobiltelefoner i Danmark. Det afslører popularitetstallene fra Danmarks største prisportaler for mobiltelefoner Mobilpriser.dk.

Således er syv ud af ti telefoner i top 10 for juni måned touchbaserede mobiler. De tre mobiler uden touch befinder sig på en femte-, niende- og tiendeplads.

Her kan du se den fulde liste for juni måned:

1. Nokia 5800 XpressMusic
2. Apple iPhone 3G

3. HTC Magic
4. HTC Touch Diamond2
5. Sony Ericsson C905
6. Samsung SGH F480
7. Sony Ericsson W995
8. Nokia N97
9. Nokia 5310 XpressMusic
10. Sony Ericsson W595

Fire producenter tager toppen

Det er stadig Nokia og Sony Ericsson der tager føretrøjen, når det kommer til popularitet, men HTC ånder dem efterhånden i nakken. Smartphone-producenten tager både trejde- og fjerdepladsen.

Den suveræne vinder er 5800 XpressMusic fra Nokia, mens HTC Magic og iPhone 3G har ligget og duelleret tæt om andenpladsen.

I forhold til samme måned sidste år har Nokia og Sony Ericsson mistet meget af deres suverænitet.

Til sammenligning havde Nokia dengang fem ud af ti mobiler på toplisten, mens Sony Ericsson havde fire pladser. Kun HTC var oppe og blande sig.

Det skal dog siges, at Nokia og Sony Ericsson til sammen har ni ud af ti pladser af de resterende på månedens top 20.

Grundlag: Tallene er udarbejdet af Mobilpriser.dk, på basis af mere end 50.000 søgninger og kliks på produkter. Listen giver således et relativt præcist indblik i, hvilke mobiler danskerne efterspørger. I talgrundlaget indgår alle teleselskaber, samt alle produkter på markedet

Sagen fortsætter

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. mobilsiden kunne ikke lade være. 30/6/2009 samlede vi op på historien og publicerede en artikel der omhandler Aftale på plads om fælles oplader – Den næste artikel om emnet finder du her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.