Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 20: Her er de mest populære mobiler i 2015

Top 20: Her er de mest populære mobiler i 2015

Samsung, Sony og især Apple deler rovet blandt årets mest populære mobiltelefoner. Her er de mest eftertragtede mobiltelefoner i året der gik.

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu.

Over kalenderåret 2015 er det blevet til hundredtusindvis af søgninger, og det giver derfor en indsigt i hvilke telefoner der har været de mest eftertragtede året igennem.

Se også: Top 10 mobiler i november

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor vil mobiltelefoner der har været til salg igennem hele året være placeret højere end eksempelvis iPhone 6S og Google Nexus 6P som først debuterede i efteråret.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i løbet af 2015:

Foto: Mobilsiden.dk

Små iPhones dominerer

To telefoner rager tydeligt ud over smartphone-feltet: iPhone 6 og iPhone 5s. De to modeller har do også domineret i mobilpriser.dks månedlige top 10 – og det efterlader et indtryk af at små de mindre iPhones er danskernes foretrukne smartphone.

Sidste podieplads går til ’Årets Mobil 2015’, Samsungs Galaxy S6 Edge, som med sit nydelige design og stærke indre har solgt bedre end sin ellers lige så kompetente søskende, Galaxy S6.

Årets mest populære phablet er ubestridt Apples iPhone 6 Plus, som er blevet søgt efter fire gange mere end klassens tidligere favorit fra Samsungs Galaxy Note-serie.

Læs også: Læsernes dom: her er 'Årets Mobil 2015'

Tre producenter og resten

Der tegner sig generelt et billede af et smartphone-marked domineret af Apple, Samsung og Sony som tegner sig for henholdsvis 6,7 og 3 af modellerne i top 20.

Resten udgøres af HTC, Nokia, Google og Huawei der alle har en model i top 20 med omkring en til halvanden procent af søgningerne.

Se også: Undersøgelse: så meget dominerer Apple i Danmark

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies