Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Topfotograf: Nokia N73 vinder kameratest

Topfotograf: Nokia N73 vinder kameratest

Forbrugerprogrammet Basta har testet fem kameramobiler hos en professionel fotograf. Dommen var klar. Nokias N73 har markedets bedste mobilkamera.

Med ordene ”Det er et godt alternativ til et rigtigt kamera. Jeg kunne godt selv finde på at købe sådan en telefon”, faldt dommen over fem testede kameramobiler tirsdag aften i forbrugerprogrammet Basta.

Ordene kom fra den professionelle fotograf Steen Evald da han kårede Nokia N73 som vinder af kameratesten.

Fotografen Steen Evald er ikke ’hvem som helst’ – han har blandt andet i sit fotostudie taget mange fotos af både kendte og kongelige.

Hård konkurrence

Kameramobilerne var oppe mod et top-professionelt studiekamera med en opløsning på intet mindre end 22 megapixels, så konkurrencen var virkelig hård.

Udover vinderen N73 var Nokias nyeste topmodel N93 også med. Det samme var Sony Ericsson W810i, K800i og Nokia N80.

Det rigtig interessante er, at netop N93 markedsfører Nokia som deres nye video og foto-vidunder - mens Sony Ericsson mener at de har det bedste bud med K800i.

Mobilsiden.dk er enig i testen!

På Mobilsiden.dk er vi ikke overrasket over resultatet af kameratesten. Vi har netop offentliggjort en anmeldelse af Nokia N73, og under testen opdagede vi også det fantastiske kamera.

Det som vi desværre ikke havde tid til at teste i denne omgang, dokumenterede Basta tirsdag aften – nemlig at kameraet i N73 ER helt forrygende.

Kameraet i enheden er på 3,2 megapixel. Den har autofokus og optik fra Carl Zeiss.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies