Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Torturtest af S9: klarer sig bedre end S8 og iPhone X

Torturtest af S9: klarer sig bedre end S8 og iPhone X

Samsung nyeste flagskib gør en god figur i forsikringsselskabet Squaretrades frygtede torturtest. Men den er stadig langt fra usårlig.

Samsungs nyeste stjernetelefoner har været en tur igennem pinebænken hos forsikringsselskabet Squaretrades udførlige stresstest.

Her er både Galaxy S9 og S9+ blandt andet blevet udsat for en stribe droptests på den bare asfalt, en tørretumbler test samt den berygtede ’bend’-test.

I videoen nedenunder kan du ved selvsyn se, hvordan Galaxy S9 og S9+ klarer sig, når de udsættes for mobiltorturen. Lille afsløring: de kommer ikke igennem testen uden skrammer.

Læs også:  iPhone X torturtest - har kun en enkel svaghed

Klarer sig bedre end S8 og iPhone X

I opsummeringen opnår Galaxy S9 en såkaldt ’breakability’ score på 71 points – hvilket ifølge Squaretrade placerer S9 i mellemrisikogruppen for at gå itu. Den større S9+’er klarer testen mindre godt og opnår 76 points – i denne disciplin betyder flere points, at en mobil er mere sårbar overfor stød, slag og pres.

Til sammenligning opnår Apples iPhone X hele 90 points, hvilket placerer den i højrisikogruppen. Samsungs afgående topmobiler, Galaxy S8 og S8+, scorer her henholdsvis 76 og 77 points. Blandt nyere toptelefoner, er Apples iPhone 8 den mobil der klarer sig bedst i Squaretrades test med en score på 67 points.

Squaretrades nye skala blev indført i 2017 og går fra 0 til 100 points.

Læs også:  Google Pixel 2 dumper torturtest

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies