Toshiba stopper salget af Folio 100

Tablet-computeren Folio 100 har på ingen måde imponeret. Og nu har Toshiba stoppet salget af produktet.

Toshiba stopper salget af Folio 100

De første anmeldelser af Toshiba Folio 100 fortæller, at denne tabletcomputer på ingen måde lever op til det, som Toshiba lovede ved præsentationen. Nu har producenten taget konsekvensen, og stoppet salget af Folio 100 i Norge. Det skriver Mobilen.no.

I et statement siger Toshiba blandt andet, at efter lanceringen i Storbritannien, er man ud fra tilmeldmeldingerne blevet opmærksomme på nogle ting omkring “produktets tekniske egenskaber, der kan påvirke brugeroplevelsen i negativ retning“.

Et af kritikpunkterne omkring Folio 100 har været, at der ikke er adgang til Android Marked, men kun Toshibas egen begrænsede app-butik.

Det er ikke første gang, at producenterne af tablet-computerne har været udfordret. På Mobilsiden.dk testede vi fornylig den meget billige tablet Blackbird Android MID 7, der kun fik én stjerne.

Læs også:

Mit liv med Apple iPad
Test af Samsung Galaxy Tab

Seneste tilføjelse til historien

Emnet er stadig relevant. mobilsiden gik videre med sagen. 19/11/2010 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en vinkel på Nu kommer iPad endelig til Danmark – Historien bringes videre her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Tablet..