Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Touch: HTC goes fasion. De første indtryk

Touch: HTC goes fasion. De første indtryk

Lækkert design og ikke så meget nørd. Mobilsiden.dk er i fuld gang med og teste HTC Touch. Produktet blev tirsdag lanceret. Vi har produktet til test - her er de første indtryk.

Producenten HTC (tidligere Qtek) har i ti år været kendt for høj-teknologiske enheder, uden designtække. Produkterne har været for nørder og entusiaster.

Med HTC Touch, der rammer forretningerne i begyndelsen af juli, skal dette image ændres radikalt. Producenten har forsøgt og skabe et produkt der målrettet går efter en designbevist målgruppe, der stadig ønsker et high-tech produkt.
- ”Vi forventer, at ramme både erhverv og private med Touch”, er meldingen fra Peter Frølund, HTC Danmark.

Teknikken i HTC Touch er ikke det vildeste kapitel. Blandt andet er der ikke 3G eller Turbo 3G. Forklaringen er ifølge Peter Frølund helt enkel:
- ”For at få 3G skulle vi gå på kompromis med Touch. Det ville betyde ringere batteritid og sandsynligvis også mere buttet design”.
Direkte adspurgt om der senere kommer en 3G udgave svarer Frølund:
- ”Hos HTC stopper vi ikke op. Vi fortsætter udviklingen”. På Mobilsiden.dk tillader vi os og tolke det som et lille ja.

Læs også<br>
 - <a href=HTC Touch (produkttest)" />

Anmeldelse af HTC Touch

Mobilsiden.dk er i disse dage i fuld gang med og teste HTC Touch, og første-indtrykket er klart positivt.

Der er gjort op med det kantede og nørdede design. I stedet har produktet bløde runde former og skærmen flugter med designet. Det betyder ingen skarpe hjørner eller kanter – ren stil ud i ét. Produktet giver bestemt lyst til fremvisning.

HTC har ovenpå styresystemet Windows Mobile 6.0, lagt deres eget ”TouchFlo”. Konceptet er, man kan aktivere forskellige standardfunktioner med fingerbevægelser på skærmen.

Idéen er god, men ikke færdig-tænkt. Det er nemlig kun i HTC’s egen ”ekstra menu” det giver mening. Man savner blandt andet muligheden for selv at oprette nye touch-kommandoer. Vi kan så håbe på at tredjeparts udviklere vil se på denne problemstilling og skrive programmer der mere dybdegående udnytter touch-systemet.

I ”TouchFlo”-menuen kan der laves hurtigkald til kontakter (med billeder af kontakterne) og de mest almindelige funktioner kan startes (sms, mail, internet, kalender osv.). Det gennemgående er, at ikonerne er så store de kan betjenes med tommelfingeren. Menuerne er 3D-opbygget, således der kan bladres fra side til side, blot ved at køre fingeren over skærmen. ”TouchFlo”-menuen er med til og lette betjeningen af produktet og give et mere eksklusivt udtryk.

Du kan snarest læse en mere uddybende afmeldelse af HTC Touch er på Mobilsiden.dk

Den er på vej...

HTC Touch er det første HTC-produkt, der kommer i hele verden og i øvrigt aktuelt, den tyndeste PDA-mobil.

Der er indgået aftaler med TDC Mobil og Telia, der i begyndelse af juli vil have produktet i sortimentet.

Prisen uden abonnement ventes omkring 3.000 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies