Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TouchDiva er komplet ubrugelig

TouchDiva er komplet ubrugelig

En konkurs trækker nu musikstikket til TouchDiva-ejerne, som nu står uden musik på deres noget dyre gadget.

For to år siden dukkede det danske produkt TouchDiva op.

TouchDiva er en gadget, der for 6.000 kr og et månedligt abonnement, streamer al musik den musik, du kan ønske dig, til din stue. Desværre for firmaets kunder er firmaet bag TouchDiva, TouchDiva Europe A/S, nu gået konkurs, skriver Børsen.

Siden TouchDiva er gået konkurs vil musikleverandøren, Basepoint Media, lukke for musikken til de mange TouchDiva-enheder i dag, og da musikken til TouchDiva bliver streamet fra nettet, er den stort set ubrugelig, når musikleverandøren lukker for den varme hane.

Fona, der sælger TouchDiva, advarer på deres hjemmeside TouchDiva-kunder om, at TouchDiva er gået konkurs, og at flere kunder har modtaget en mail fra firmaet om, at de skal betale deres abonnement via PayPal, men da Fona ikke har fået garanti for, at det sikrer kunderne musik i deres TouchDiva, anbefaler de kunderne, at man ikke betaler.

Fona skriver også, at de vil undersøge mulighederne for levering af musikfremover. På TouchDivas hjemmeside, er der i skrevne stund ingen informationer om konkursen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies