TouchDiva er komplet ubrugelig

En konkurs trækker nu musikstikket til TouchDiva-ejerne, som nu står uden musik på deres noget dyre gadget.

TouchDiva er komplet ubrugelig

For to år siden dukkede det danske produkt TouchDiva op.

TouchDiva er en gadget, der for 6.000 kr og et månedligt abonnement, streamer al musik den musik, du kan ønske dig, til din stue. Desværre for firmaets kunder er firmaet bag TouchDiva, TouchDiva Europe A/S, nu gået konkurs, skriver Børsen.

Siden TouchDiva er gået konkurs vil musikleverandøren, Basepoint Media, lukke for musikken til de mange TouchDiva-enheder i dag, og da musikken til TouchDiva bliver streamet fra nettet, er den stort set ubrugelig, når musikleverandøren lukker for den varme hane.

Fona, der sælger TouchDiva, advarer på deres hjemmeside TouchDiva-kunder om, at TouchDiva er gået konkurs, og at flere kunder har modtaget en mail fra firmaet om, at de skal betale deres abonnement via PayPal, men da Fona ikke har fået garanti for, at det sikrer kunderne musik i deres TouchDiva, anbefaler de kunderne, at man ikke betaler.

Fona skriver også, at de vil undersøge mulighederne for levering af musikfremover. På TouchDivas hjemmeside, er der i skrevne stund ingen informationer om konkursen.

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Fortællingen slutter ikke her. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Efterfølgende d. 4/5/2010 publicerede vi nyheden Samsung Lindy GT M5650 – mange funktioner til prisen (mobiltest) – Læs her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..