Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TouchPico projektoren omdanner væggen til en stor Android trykskærm

TouchPico projektoren omdanner væggen til en stor Android trykskærm

TouchPico med Android styresystem omdanner enhver overflade til et kæmpe 80 tommer trykfølsomt display. Og så kan den køre Android applikationer.

TouchPico blev annonceret ved dette års CES, og lancerede i sidste uge deres indsamlingskampagne på IndieGoGo. Den er lige så kraftfuld som en mid-range Android telefon og kan basalt set omdanne enhver overflade til et kæmpe 80 tommer display der ved hjælp af et kamera kan reagere på input fra brugeren.

Allerede efter en lille uge på IndieGoGo har selskabet indsamlet fem gange mere end det nødvendige for at realisere projektet. TechCrunch har afprøvet en model og fortæller blandt andet at den er overraskende hurtig til at registrere input foretaget med den medfølgende pen, og at den sagtens kunne følge spil som eksempelvis Fruit Ninja eller tegne applikationer.

Dog havde den lille Android projekter svært ved at vise traileren til Dawn of the Planet of the Apes, selv i under gode forhold med meget lidt lys. En PowerPoint applikation fra Google Play fungerede ganske fint, omend lidt for langsom i forhold til en computer tilsluttet en traditionel projektor.

Det kan man dog også gøre med TouchPico, den har en HDMI indgang så forskellige enheder kan bruge den som display.

TouchPico koster 350 dollars (knap 2.000,- kroner) under IndieGoGo kampagnen og 500 dollars efterfølgende.

Kilde: TechCrunch


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies