Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Trådløs opladning på Huawei P30 er ikke umuligt

Trådløs opladning på Huawei P30 er ikke umuligt

Huawei P30 Pro har trådløs opladning, hvilket den billigere P30 ikke har. Men nu tilbyder Huawei en alternativ løsning.

Huawei P30
Huawei P30
Foto: Huawei

Huaweis nylancerede P30 Pro byder på nærmest alt hvad en moderne smartphone skal kunne. Men dens lillebror, P30, er bestemt også et kig værd. Modsat P30 Pro har P30 nemlig en mindre størrelse, en flad skærm og koster 1.400 kroner mindre. Men der er også nogle kompromisser.

Huawei P30 er billigere, men den går også glip af trådløs opladning, IR blaster, IP68 certificering, SuperCharge opladning og ikke mindst optisk stabilisering i dens primære kameralinse.

I stedet for IP68 har den IP53 og i stedet for SuperCharge har den en langsommere 22,5W opladning. Men nu kan man alligevel let sætte flueben ved trådløs opladning, på en ganske simpel måde.

Huawei har nemlig lavet et cover til Huawei P30, som giver den trådløs opladning. Coveret understøtter 10W trådløs opladning og altså ikke den hurtigere 15W, som P30 Pro praler med. Coveret har en indbygget magnet, så det let kan sidde fast på mobilholderen i bilen.

Læs også: Priser på Huawei P30 Pro og P30

Cover fra Huawei til P30 der giver telefonen trådløs opladning.
Cover fra Huawei til P30 der giver telefonen trådløs opladning.
Foto: Huawei

Huawei P30 Wireless Charging Case

Huawei P30 Wireless Charging Case hedder coveret. Om det kommer til Danmark ved vi endnu ikke, men vi har spurgt Huawei Danmark om information. Priser og tilgængelighed har vi derfor heller ikke kenskab til, men vi opdaterer artiklen når vi ved mere.

Læs også: Anmeldelse af flagskibet Huawei P30 Pro

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies