Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Trådløs opladning til mobilen

Trådløs opladning til mobilen

Slip for knækkede eller bøjede stik og oplad din mobil trådløst

Et af irritationsmomenterne ved at eje rå mængder af forbrugselektronik er, at det hele skal lades op en gang imellem. Udfordringen er ikke så stor, hvis man kun er sig selv og får dækket sit behov ved hjælp af en tablet og en telefon.

Det bliver straks mere uoverskueligt for de familier, hvor alle 2 - 3 børn er udstyret med hver deres mærke og model, hvilket resulterer i ’opladningsstationer’, hvor forlængerledninger med seks adapterer summer lystigt døgnet rundt.Kombiner det med, at levetiden for adapterstik eller mobilens tilslutning, som regel ikke overgår den påtænkte levetid, hvis man blot en enkelt gang eller to tilslutter eller frakobler lidt for hårdhændet.

De fleste, som har arbejdet sig igennem en normal mængde mobiltelefoner siden Nokia 3310, har på et eller andet tidspunkt oplevet, at materialet svigtede på grund af usynlige brud på kablet, hvor opladesignalet først kommer, når du vikler ledningen rundt om mobilen og sætter den i klemme i dørkarmen, eller hvor stikket i telefonen er så slidt, at selv rystelserne fra når din kat går hen over stuegulvet, får stikket til at falde ud.

Det ser dog ud til at trådløs opladning nu er indenfor de økonomiske rammer, hvor producenterne selv inden længe kan levere en trådløs oplder med telefonen. Firmaet ADATA lancerer nemlig nu Elite CE700, der med induktionsteknologi gør det nemmere at oplade mobiltelefonen.

Med den nye oplader kan du sige farvel til de klodsede adaptere og det evindelige virvar af rodede ledninger i krogene.
CE700 kan anvendes til en lang række mobiltelefoner, der er kompatible med trådløs opladning, og den er eksempelvis beskyttet mod både overspænding og overophedning.

Med induktiv opladning er der samtidig ikke noget slid på mobilen, da ledninger ikke skal til- og frakobles, og uden elektriske stik er der ingen risiko for stød.
Det specielle design gør, at du hurtigt kan ændre formen på Elite CE700 fra en liggende oplader til en praktisk stående oplader og holder. Her kan mobilen placeres stående, og en riflet gummioverflade forhindrer den i at skride.

ADATA Elite CE700 fås til en vejledende udsalgspris på 349 kr.


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin Petersen 27-01-2014 22:10:34

Hvor hulen kan man købe den henne?

0 0
Zubuu 27-01-2014 15:22:20

Helt enig med Lars og Tommy. Har en Lumia 920 og synes trådløs opladning er for fedt!

Jeg bruger det pt. mest på natbordet men har lige købt en ny til kontoret også. Den jeg har købt fra Kina er super lille og koster under 130 inkl. forsendelse!

http://dx.com/p/metrans-mwt03-super-mini-micro-usb-wireless-charger-transmitter-for-nokia-samsung-more-black-226778#.UuZrYVJ7y9I

1 0
LarsNielsen 28-01-2014 09:47:41

OBS! ved køb uden for EU over 80 dkk bliver der lagt et import gebyr på alle pakker fra post danmark på 180 kr, oven i det skal du så betale told og moms + at postdanmark ikke længere levere pakken til døre for dig.
med køb under 80 kr (som er den danske bagatelgrænse) bliver du ikke pålagt import gebyr + told og moms + postdanmark levere dine pakker til døren fra fx DX (som BTW er en fantastisk side).

- så det er rent faktisk billigere at købe eks den her, her hjemme:
LINK: http://mrperfect.dk/tradlos-oplader-mobil-telefon/393-tradlos-mobil-oplader-hvid-nokia-920-820-htc-x8.html til 219,- eksl forsendelse. (den har jeg selv og den virker fint)...

1 1
Brian 27-01-2014 14:46:44

Jeg har nu aldrig knækket eller bøjet stikket til min mobil.

0 1
LarsNielsen 27-01-2014 13:59:21

1: Den er altså ikke så mobil som reklamevideoen vil gøre den til - der skal strøm til Qi pladen (opladeren).

2: Man finder ret hurtigt ud af man ligger sin mobil ret mange steder i hjemmet (tag det fra en der har et par trådløse opladere...

- Der hvor det for mig giver rigtig god mening er på kontoret og i bilen.
Kontoret da ligger den på Qi pladen på skrivebordet og når man skal ind til en kollega samler man den helt simpelt bare op.

Køb til en tilegnet holder/trådløs lader til bilen, så det bare at sætte telefonen i holderen der altid bare har strøm på.

Jeg er indehaver af denne model til 275 kr inkl forsendelse - Virker super godt.
Link til Qi holder til bil:
http://www.amazon.co.uk/Wireless-Charger-Google-Samsung-BC250/dp/B00FEAGUL4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1390399315&sr=8-1&keywords=qi+car+charger )

0 0
Martin 27-01-2014 14:31:47

Er ladetiden ikke væsentligt længere med en trådlås oplader?

1 1
Tommy Lindegaard 27-01-2014 14:38:08

Jo, ladetiden er noget længere, men i og med at man bare ligger mobilen på pladen når man kommer ind på kontoret eller hjemmet, så er mobilen næsten altid opladt.

Jeg har været glad for min lader som bliver brugt meget i hjemmet.

4 0

Om brug af cookies