Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Trådløse Samsung-øretelefoner med Bixby indbygget på vej

Trådløse Samsung-øretelefoner med Bixby indbygget på vej

Samsung arbejder på at lancere et sæt trådløse øretelefoner, der for alvor skal konkurrere med Apples AirPods. Det vil Samsung gøre ved at indbygge Bixby.

Når Samsung løfter sløret for den kommende Galaxy Note 8-topmodel den 23. august, bliver det formentlig i følgeskab med en anden produktlancering: nemlig et nyt sæt trådløse øretelefoner, som skal tage konkurrencen op med Apples succesfulde AirPods. Det skriver den sydkoreanske techavis ETNews.

Samsungs kommende sæt øretelefoner vil adskille sig fra de mange andre på markedet ved, at det vil være fuldt ud integreret med assistenten Bixby på samme måde, som Apples AirPods virker sammen med Siri. Ifølge avisen vil Samsungs øretelefoner dog være endnu bedre til at filtrere udefrakommende støj fra, når man snakker til øretelefonerne, ved at gøre brug af brugerens egen krop - hvad det så helt præcist vil sige.

Læs også: Samsung Bixby Voice er ude - til udvalgte S8-brugere

En Samsung-medarbejder har allerede bekræftet øretelefonernes eksistens over for avisen, men kan ikke på nuværende tidspunkt komme med mange flere detaljer:

”Når Bluetooth-øretelefonerne til eksklusiv brug af Bixby er lanceret, vil det blive en kanon tilføjelse til bekvemmeligheden hos ejere af Samsung-flagskibe. Det er svært at bekræfte den præcise status, eftersom modellen endnu ikke er lanceret,” siger medarbejderen til avisen.

Der har tidligere været spekulationer om, at Samsung vil lave en trådløs Bixby-højttaler som konkurrent til blandt andet Google Holme, Apple HomePod og Amazon Echo. De trådløse øretelefoner kan dog meget vel være det produkt, som Samsung vil bruge til, at brugerne kan få mere nytte af den nye Bixby Voice-funktion, som for en måned siden blev føjet til assistenten - altså muligheden for at føre samtaler med den.

Læs også: Samsung blokerer igen mulighed for at ændre Bixby-knappen

Bixby Voice lider dog under en stor mangel, og det er tilgængeligheden. Derfor er det også noget tvivlsomt, om Samsung vil inkludere øretelefonerne sammen med Galaxy Note 8, når produktets primære funktion kun vil være mulighed at benytte i USA og Sydkorea (indtil videre).

Det er derfor nok mere sandsynligt, at de blot kan købes i løssalg og stadig bruges som ganske almindelige trådløse øretelefoner magen til produktet Gear IconX, som Samsung lancerede for et års tid siden - før Apples AirPods vel at mærke.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies