Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Transformer Book Duet skifter styresystem på 4 sekunder

Transformer Book Duet skifter styresystem på 4 sekunder

Den netop præsenteret laptop og tablet, der både rummer Windows og Android er lynhurtig til at skifte kluns.

Hvis du har fulgt med her på Mobilsiden.dk, der for tiden følger CES-messen fra Las Vegas med falkeblik, har du sikkert set, at virksomheden bag Padfone har præsenteret deres ASUS Transformer Book Duet: en Windows 8 og Android hybrid.

Laptop’en, der i et splitsekund kan forvandles til en 13,3” stor tablet, har efter sigende kunne skifte styresystem på 8 sekunder. Dog klarer maskinen altså tranformation på den halve tid. Det skriver AndroidPolice, som i video’en herunder har kigget nærmere på hybriden. I videoen ser man tydeligt at maskinen, som så mange andre produkter, er kraftigt inspireret af Apples Macbook Pro. Dog er den her ikke udskåret i aluminium, som flere af virksomheden high-end produkter, men istedet udført i plastik. 

Monsteret ser desuden ikke ud til at have problemer med ydeevnen, og transformationen, der enten igangsættes via knap på tastaturet eller i softwaren, klares på kun 4 sekunder.

Så hvis du er interesseret i at have alt ved hånden, så skal det altså ikke være dårlig tålmodighed, der holder dig tilbage for at købe Transformer Book Duet, når den kommer til landet. 

Kilde: AndroidPolice

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies