Transformer Book Duet skifter styresystem på 4 sekunder

Den netop præsenteret laptop og tablet, der både rummer Windows og Android er lynhurtig til at skifte kluns.

Transformer Book Duet skifter styresystem på 4 sekunder

Hvis du har fulgt med her på Mobilsiden.dk, der for tiden følger CES-messen fra Las Vegas med falkeblik, har du sikkert set, at virksomheden bag Padfone har præsenteret deres ASUS Transformer Book Duet: en Windows 8 og Android hybrid.

Laptop’en, der i et splitsekund kan forvandles til en 13,3” stor tablet, har efter sigende kunne skifte styresystem på 8 sekunder. Dog klarer maskinen altså tranformation på den halve tid. Det skriver AndroidPolice, som i video’en herunder har kigget nærmere på hybriden. 

I videoen ser man tydeligt at maskinen, som så mange andre produkter, er kraftigt inspireret af Apples Macbook Pro. Dog er den her ikke udskåret i aluminium, som flere af virksomheden high-end produkter, men istedet udført i plastik. 

Monsteret ser desuden ikke ud til at have problemer med ydeevnen, og transformationen, der enten igangsættes via knap på tastaturet eller i softwaren, klares på kun 4 sekunder.

Så hvis du er interesseret i at have alt ved hånden, så skal det altså ikke være dårlig tålmodighed, der holder dig tilbage for at købe Transformer Book Duet, når den kommer til landet. 

Kilde: AndroidPolice