Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre julegave-tips til mobilen

Tre julegave-tips til mobilen

Mangler du små gaver, er her tre forslag til gaver, som er til og betale. Gaverne er ikke discount, men virkelig anvendelige.

TIP 1: Trådløst headset til mobilen
Forholdsvis lille investering, typisk under 500 kroner, men hurtigt tjent ind, hvis du bliver stoppet af Politiet med mobilen i hånden. Det er en fordel, at købe et Bluetooth headset fra samme producent, som din mobil er fra. Har du en Sony Ericsson, så køb et Sony Ericsson headset osv. Det giver det bedste resultat.

TIP 2: Større hukommelseskort
Fotos og musik kræver plads. Er der 64 MB med i kassen til din mobil, er det ikke særlig brugbart til mange sange osv. Et kort med plads til 1 GB kan fås relativt billigt. Mærkevarer er ikke nødvendigt. Redaktionen har testet et miniSD kort, købt hos Mytrendyphone.dk, til 239 kroner. Kortet fungerer hurtigt og perfekt. Til sammenligning koster et kort der står Nokia på, omkring 400 kroner, men er altså ikke nødvendigvis bedre. Husk at tjekke i din manual, hvilken korttype din mobil bruger.

TIP 3: Bærerem
Nogle er total imod, andre kan ikke undvære den. Men bæreremmen er slet ikke, så tosset en idé. Skal du f.eks. bære mange ting på én gang, kan mobilen måske enten ligge øverst (med risiko for at falde på jorden), ellers smider du den ned i lommen sammen med nøglerne - og så bliver den ridset. Bæreremmen kommer dig til undsætning. Nu kan du både bære poser, tasker og telefon uden problemer.

Hør radioindslag om emnet

Hør lydindslagHør radioindslag om emnet fra HIT FM, klik her!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies