Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre milliarder mobilbrugere i verden

Tre milliarder mobilbrugere i verden

Brugen af GSM-netværket stiger stadig, selvom 3G forlængst er introduceret. Af de tre mia. abonnementer er de 5,5 mio. danske.

<strong>FAKTA:<br /></strong>GSMA Association er en global handelsorganisation, og repræsenterer 700 GSM-mobiloperatøre i 215 lande over alt i verden.<br /><br />180 producenter støtter organisationen, som nøglepartnere. De primære målsætninger for GSM, er at sikre, at mobiltelefoner og trådløse services globalt er lette at få fat i, så de har større betydning for individuelle brugere og nationale økonomier, imens der skabes nye<br />forretningsmuligheder mellem operatøre og deres leverandøre.<br /><br />Organisationens medlemmer tæller to milliarder kunder - 82 procent af verdens mobilbrugere.
FAKTA:
GSMA Association er en global handelsorganisation, og repræsenterer 700 GSM-mobiloperatøre i 215 lande over alt i verden.

180 producenter støtter organisationen, som nøglepartnere. De primære målsætninger for GSM, er at sikre, at mobiltelefoner og trådløse services globalt er lette at få fat i, så de har større betydning for individuelle brugere og nationale økonomier, imens der skabes nye
forretningsmuligheder mellem operatøre og deres leverandøre.

Organisationens medlemmer tæller to milliarder kunder - 82 procent af verdens mobilbrugere.

På verdensplan har antallet af brugere på mobilnettet GSM, nu rundet tre milliarder, som er spredt over 700 mobiloperatører i 218 lande. Det viser tal som brancheorganisationen The GSM Association (GSMA), netop har netop offentliggjort.

Ved udgangen af 2007, tegnede Danmark sig for de 5,576 millioner brugere, oplyser IT- og Telestyrelsen, som har estimeret tallet for Mobilsiden.dk. Samtidigt viser statistikken, at 3G er på eksplosiv fremmarch. Fra andet halvår 2006 til andet halvår 2007 steg antallet af 3G-abonnementer med over 100 procent. I samme periode kunne GSM kun præstere en fremgang på 7,1 procent.

Ude i verden vokser GSM fortsat. GSMA fortæller, at de to milliarder af brugerene er kommet til inden for de seneste blot to år. I Kina og Indien stiger antallet af GSM-brugere nu med henholdsvis syv og seks millioner brugere om måneden.

De fire største GSM-lande

1. Kina: 509 millioner
2. Indien: 193 millioner
3. Ruslan: 178 millioner
4. Brasilien: 93 millioner

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ove Andersen 18-04-2008 10:52:21

Hvordan måler man dette? Antal solgte telefoner? Antal aktive abonnementer? Antal unikke IMEI numre der har været "logget på" mobilnettet den sidste måned?

1 0
Mobilsiden.dk 18-04-2008 16:33:30

Hej Ove. Det er svært at svare på, da GSMA ikke har oplyst præcist hvordan det er gjort. Men jeg vil tror det er baseret på indrapporteringer fra teleselskaberne, præcis som de danske tal fra IT- og Telestyrelsen.

0 1

Om brug af cookies