Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre nye Bluetooth-headsets fra Nokia

Tre nye Bluetooth-headsets fra Nokia

Nokia er ude med tre nye Bluetooth-headsets, som alle skulle være komfortable med mulighed for tilpasning til det enkelte øre.

BH-301
BH-301

Nokia præsenterer i dag tre nye Bluetooth-headsets; henholdsvis BH-301, BH-201 og Nokia BH-100, som alle er justerbare headsets, der skulle være komfortable at have på ørerne, når man er på farten. Desuden er de tre headsets kendetegnede ved at kunne tilpasses det enkelte øre.

Nokia Bluetooth-headset BH-301

På BH-301 kan man skifte covers, så farven på headsettet passer til tøjet og humøret den pågældende dag. Headsettet fås i en lys og en mørk variant, og man kan vælge imellem flere forskellige cover-farver – blandt andet en lækker pink eller blommefarvet.

Med BH-301 kan man tale i syv timer, inden batteriet skal oplades, og headsettet tilbyder en standby-tid på 200 timer.

Det lille foranderlige headset har smarte knapper, hvormed man kan styre sine opkaldsfunktioner inklusiv genkald og stemmeaktiveret opkald.

BH-201
BH-201

Nokia Bluetooth-headset BH-201

BH-201 er en lille, kompakt enhed, der er designet til at kunne tilpasses næsten alle ører. Modellen har bløde ørebøjler, der kan tilpasses den enkelte. Eller man kan vælge at anvende et sæt af de ørepropper i tre størrelser, der ligger i salgspakken.

Det lille kompakte Nokia-headset kommer i en klassisk sort farve. Det har op til fem en halv times taletid og op til 150 timer på standby.

Headsettet har knapperne on/off, svar/afbryd og volumen-knapper, så man kan styre sine opkald uden at hive mobilen frem fra lommen. Der er også mulighed for genkald og for at afvise opkald ved at bruge stemmestyret aktivering af opkald eller overførsel af lyd med en kompatibel mobiltelefon.

BH-100
BH-100

Nokia Bluetooth-headset BH-100

BH-100 er lavet specielt til førstegangsbrugere af Bluetooth, idet den er både simpel at bruge og er billig at anskaffe sig. Alligevel lover Nokia, at der ikke er gået på kompromis med lydkvaliteten.

Headsettet er kendetegnet ved sin lille størrelse og en vægt på sølle 11 gram. Man kan tale i 6,5 timer i headsettet, før det skal oplades, og standby-tiden er på cirka 150 timer.

Med i pakken til BH-100 er der ørebøjler i forskellige farver, så man kan give headsettet et personligt præg.

Alle tre headsets forventes at ligge klar i butikkerne i løbet af første kvartal af indeværende år.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies