Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre nye bluetooth headsets fra Sony Ericsson

Tre nye bluetooth headsets fra Sony Ericsson

Sony Ericsson lancerer nu tre nye headsets - alle med indbygget bluetooth. De tre nye modeller er små og praktiske og passer til de fleste mobiler og pda’er på markedet.

De tre nye headsets fra Sony Ericsson går under navnene HBH-IV835, HBH-GV435 og HBH-PV705. De er alle udviklet som tilbehør til Sony Ericsson mobiltelefoner, men de kan også sagtens bruges sammen med flere mobiler fra andre producenter med indbygget bluetooth.

HBH-IV835 er kendetegnet ved sin gode lyd. Headsettet sættes fast i øret uden bøjle.
HBH-IV835 er kendetegnet ved sin gode lyd. Headsettet sættes fast i øret uden bøjle.

HBH-IV835

Denne lille model udmærker sig ved sin gode lyd. Headsettet sættes ind i øret og sidder fast uden en bøjle, som på flere andre modeller skal sættes rundt om øret.

HBH-IV835 er trådløst og fylder således meget lidt, hvilket er en fordel, hvis man vil have det med sig på farten.

Teknikken bag modellen er henholdsvis DSP (Digital Signal Processing), som er hurtig og automatisk volumenjustering samt Bluetooth™2.0. Begge teknologier skulle være garanter for gode lydoplevelser for både brugeren og samtalepartneren.

HBH-GV435 er komfortabelt og er derfor velegnet til dem, som ringer rigtig meget i løbet af en arbejdsdag.
HBH-GV435 er komfortabelt og er derfor velegnet til dem, som ringer rigtig meget i løbet af en arbejdsdag.

HBH-GV435

I HBH-GV435 er komfort et af de vigtigste nøgleord. Dette headset er designet til at tilfredsstille de mennesker, som taler rigtig meget i telefon i løbet af deres arbejdsdag – både i stille og mere støjende miljøer.

DSP teknologien gør lyden tydeligere, den automatiske volumenjustering ændrer hurtigt lydniveau efter situationen, og Bluetooth™2.0 garanterer den bedst tænkelige sammenkobling med telefonen.

Denne model har en bøjle, som skal sættes fast bag øret ved brug og headsettet skulle således kunne bruges hele dagen. Det er den øgede tale- og standby tid efter sigende garant for. Præcis hvor meget disse lyder på, ved vi imidlertid ikke.

Det mest
Det mest "almindelige" hedset er HBH-PV705, som leveres i diskrete farver.

HBH-PV705

Det sidste i rækken af de nye headsets er det, som designmæssigt minder mest om de headsets, man almindeligvis ser på hylderne.

HBH-PV705 leveres i diskrete farver, så det ikke er opsigtsvækkende, når det sidder på øret. Farven kan skiftes efter ønske, så headsettet passer til dagens tøjstil.

Denne model sættes også fast med en bøjle bag øret. Headsettet dækker ikke for øregangen, hvilket betyder, at man kan tale med andre mennesker ved siden af en uden at tage headsettet af først.

Ideen med dette sidste af de nye headsets er at kombinere kvalitet med en konkurrencedygtig pris, som vi endnu ikke har fået oplyst.

Alle tre headset-modeller rammer de danske butikker i tredje kvartal af 2006.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies