Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre nye fra BenQ Mobile

Tre nye fra BenQ Mobile

BenQ præsenterer tre nye basismobiler, som henvender sig til brugere, der blot vil have en mobil, som har de basale funktioner - men pakket ind i et lækkert og moderne design.

Den taiwanske mobilproducent BenQ Mobile, som for kort tid siden overtog Siemens mobilafdeling, præsenterer nu tre mobiler, som alle er medlem af producentens A-serie. Mobilerne vil stadig være prydet af et Siemens logo.

Alle tre mobiltelefoner i BenQs A-serie er kendetegnet ved at være basismobiler. Og dermed følger producenten den seneste trend inden for mobilmarkedet. Det er nemlig blevet et hit at producere mobiler, der kun har de basale funktioner i sig - enkelhed, en fornuftig pris samt et moderne design er sagen.

Mobilerne i A-serien kan heller ikke skilte med de mest spændende funktioner. Men byder trods alt på blandt andet WAP, GPRS og SMS.

Siemens AL21

En lille lækker slider-mobil med integreret antenne og et ungdommeligt design. BenQ karakteriserer selv AL21 som en rigtig sports- og ungdomsmobil, der vil nyde stor opmærksomhed.

Den 78 gram tunge mobil måler 87 x 46 x 192 millimeter og prydes af en TFT skærm på 130 x 130 pixels.

Funktioner i mobilen er ikke noget at prale af. Det at kunne sende beskeder og holde styr på ens aftaler i en ”organizer”, er funktioner, der fremhæves i pressemeddelelsen. Det er jo ikke for ingenting, at dette er en sand basismobil.

Siemens AF51

AF51 er en lille fiks og raffineret klaptelefon med dimensionerne 79 x 41 x 20 millimeter.

Mobilen har både udvendig og indvendig display. Den udvendige skærm har en opløsning på 96 x 64 pixels, mens den indvendige CSTN skærms opløsning er på 130 x 130 pixels, som i øvrigt også er udstyret med en ridsafvisende overflade. Begge displays kan vise op til 65.536 farver.

Modellen kan fås i en, ifølge producenten, ”panter-sort” og ”delfin-grå”. Så venter vi bare på farverne ”giraf-gul” og ”skildpadde-grøn”.

Siemens A31

Denne model er en mobiltelefon i et traditionelt bar-format i et minimalistisk design. Igen kan man udfra de funktioner, der er fremhævet i pressemeddelelsen se, at der er tale om en basismobil.

Den 85 gram tunge mobil er udstyret med en kalenderfunktionen samt en alarm funktion, som giver mulighed for at planlægge din dag. Desuden finder vi blandt andet et verdensur og MMS-funktion i modellen.

Skærmen er en CSTN skærm med en pixelopløsning på 128 x 128 og mobilen måler 102 x 46 x 176 millimeter.

De meget lækre og spændende designs på de tre modeller kompenserer en smule for de manglende funktioner. Og målgruppen er jo folk der ønsker en mobil, der kan det basale, men som stadig har et lækkert og moderne design

Alle modellerne kan forventes at ramme det europæiske marked i første kvartal af 2006, og dermed også Danmark.

Kilde: BenQ

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies