Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre nye fra Sony Ericsson i butikkerne

Tre nye fra Sony Ericsson i butikkerne

Så er tre nye Sony Ericsson-modeller klar i butikkerne. En musik/kameramobil, en sportsmobil og en businessmobil.

Er du på jagt efter en ny mobiltelefon kan tre aktuelle modeller fra Sony Ericsson måske have din interesse.

W850i er en 3G Walkman-mobil med sliderfunktion (hvor tasterne skydes ud under telefonen når de skal bruges). Med stort fokus på musik og kamera (2 megapixel) ligner W850i mest af alt en konkurrent til Nokias succes-mobil 6280. En af de fede funktioner i W850i er "TrackID". Hører du en god sang i radioen, som du ikke kan huske titlen på, er TrackID rar at have. TrackID giver mulighed for at optage et par sekunder af sangen og sende den til genkendelse. I løbet af få minutter får man svar tilbage med titel, kunstner og album. W850i leveres med 1 GB hukommelse.

> Læs vores anmeldelse af W850i, klik her
> Teknisk specifikation, klik her
> Aktuelle priser på Sony Ericsson W850i, klik her

W710i er til sportsfolk. Udover Walkman tilbyder modellen en række funktioner, så som hastighedsmåler, afstandsmåler, skridttæller og stopur. W710i har et sporty design og kan enkelt fæstnes på armen, så den ikke er i vejen, når man træner. W710i har et to megapixel kamera med 4 x digital zoom og leveres med et 512 MB hukommelse.

> Læs vores omtale af W710i, klik her
> Teknisk specifikation, klik her
> Aktuelle priser på Sony Ericsson W710i, klik her

Z710i henvender sig til businessfolk. Blandt de egentlige business-features kan nævnes muligheden for push e-mail og RSS feeds, så man kan holde sig opdateret med nyheder og trafikmeldinger direkte på mobilen. Pc-værktøjet er blandt andet synkronisering af ens personlige telefonbog og kalender samt USB 2.0 support. Et 64 MB Memory Stick Micro™ (M2™) leveres med telefonen, og det er muligt at udbygge med en Memory Stick på op til 1 GB.

> Læs vores omtale af WZ10i, klik her
> Teknisk specifikation, klik her
> Aktuelle priser på Sony Ericsson Z710i, klik her

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies