Tre nye headset fra Jabra

Jabra har udviklet tre nye headsets specielt til musikelskere og sportsfolk på farten.

Tre nye headset fra Jabra

Jabra lancerer nu tre nye headsets med ledning – Jabra CHILL og Jabra RYTHM. Et tredje produkt, Jabra ACTIVE, kommer i butikkerne til november.

De nye headset er målrettet smartphone-ejere, der bruger telefonen til alle slags medier, og er udviklet af GN Netcom, der har stor erfaring med headset løsninger.

På de nye headset er der fokuseret på lydkvaliteten og et ergonomisk design, der følger ørets kontur og dermed skaber en perfekt pasform.
 

Guldbelagt stik

Jabra CHILL og Jabra RYTHM har desuden remote på ledningen, der gør det muligt at springe numre over og besvare opkald fra mikrofonen uden af fumle efter telefonen.

De nye headsets har et guldbelagt 3,5 mm standard jackstick.

Og desuden følger der en adapter med, der sikrer kompabilitet med de fleste telefoner fra Nokia, Sony Ericsson og Samsung. 

Jabra CHILL og Jabra RYTHM koster i vejledende udsalgspris hhv, 149 kroner og 249 kroner.

Flere nyheder om temaet

Sagens videre udvikling om temaet. mobilsiden gik et skridt videre. 26/4/2010 fik historien nyt liv med en ny vinkling på emnet Samsung Bluetooth SBH650: Headsettet til musikelskeren – Den videre beretning kan læses her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.