Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre nye i Nokias N-serie

Tre nye i Nokias N-serie

Ved det årlige Nokia Mobility Conference, der i år blev afholdt i Barcelona, præsenterede finske mobilproducent tre nye mobiltelefoner, der alle bliver medlem af Nokias N-serie. N71, N80 og N92 hedder de tre seneste skud på stammen fra verdens største mobilproducent.

N71 er udstyret med EDGE, FM radio og musikafspiller.
N71 er udstyret med EDGE, FM radio og musikafspiller.

Der bliver produceret mobiltelefoner som aldrig før. Og verdens største mobilproducent Nokia holder sig bestemt ikke tilbage.

Producenten tilføjer nu endnu tre modeller til deres store satsning inden for multimedie-enheder - N-serie. Modellerne blev præsenteret ved dette års Nokia Mobility Conference(NMC), som i år bliver afholdt for tiende gang.

Nokia Mobility Conference en af verdens førende fora for blandt andet operatører, udviklere, indholdstjenester, serviceudbydere, forhandlere og andre medlemmer af mobilbranchen.

Nokia N71 – en sand multimediemaskine

N71 er ifølge Nokia en rigtig underholdningsmaskine, hvor funktioner som blandt andet en forbedret internetbrowser, kaldet Mini Map, et integreret to megapixel kamera og understøttelse af 3G for alvor kommer til deres ret ved den 2,4” QVGA skærm med en opløsning på 320 x 240 pixel.

Derudover er den elegante klaptelefon N71 udstyret med EDGE, FM radio og musikafspiller. Da man kan bruge miniSD-kort på op til 2 GB, er der plads til op til 1.500 sange på telefonen, som også har en fembånds equalizer.

Nokia N71 forventes at lande på det danske mobilmarked i løbet af 1. kvartal i 2006, og modellen kommer til at koste omkring 3.800 kroner uden tilskud.

Med avanceret,  UPnP-teknologi bliver den nye N80 et perfekt værktøj til at sammenkoble det digitale hjem.
Med avanceret, UPnP-teknologi bliver den nye N80 et perfekt værktøj til at sammenkoble det digitale hjem.

N80 med tre megapixel kamera

Den elegante slider telefon Nokia N80 understøtter 3G og har trådløst netværk og EDGE, som placerer mobilen i rækken af nutidens hotteste multimedie-enheder.

Med avanceret, men brugervenlig, UPnP-teknologi (Universal Plug and Play) bliver den nye N80 et perfekt værktøj til at sammenkoble det digitale hjem. Det er f.eks. muligt at vise videofilm, som findes på mobiltelefonen, på tv'et, samtidig med at musikken på mobiltelefonen afspilles på stereoanlægget.

Kameraet i N80 har en imponerende opløsning på tre megapixel samt LED blitz. Kameraet har desuden makrotilstand, hvilket betyder, at man kan tage forbedrede nærbilleder.

En anden nyhed i Nokia N80 er, at den ud over understøttelse af 3G og EDGE også kan anvendes på alle fire eksisterende GSM-frekvenser, hvilket giver adgang via bredbånd praktisk set alle steder.

Endvidere kan Nokia N80 blandt andet byde på Visual Radio, hvilket betyder, at brugere bliver fodret med informationer om blandt andet den kunstner man lytter til mens musikken spiller.

Modellen har en indbygget hukommelse på 60MB, og giver mulighed for at udvide med op til 2GB.

Prisen på N80 forventes at være på omkring 4.800 kroner. Modellen vil være på det danske marked i første kvartal næste år.

Du kan nu nyde dine yndlings TV-programmer på den 2,8” store QVGA skærm – og tilmed i stereo.
Du kan nu nyde dine yndlings TV-programmer på den 2,8” store QVGA skærm – og tilmed i stereo.

N92 – TV på mobilen

Nokia N92 er den første mobiltelefon, der har integreret DVB-H, som er en digital standard til mobiltelefoner. Med denne teknologi giver N92 mulighed for at se tv-udsendelser, uden at man behøver sidde hjemme foran tv'et.

Du kan nu nyde dine yndlings TV-programmer på den 2,8” store QVGA skærm – og tilmed i stereo. Det er også muligt at optage og gemme programmer fuldstændigt som med en video. Batteriet på N92 rækker til omkring fire timers tv-kigning.

Blandt andre funktioner i denne tv-mobil er det værd at nævne, at mobilen har et integreret to megapixelkamera, trådløst netværk (WLAN) samt Visual Radio.

Modellen kommer med en hukommelse på 90MB, og samtidig understøtter den forskellige MMS-kort, hvilket kan give en ekstern hukommelse på op til 2GB.

Nokia N92 kan fås i butikkerne fra omkring andet kvartal 2006, og vil have en pris på omkring 5.500 kroner.

Kilde: Nokia

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies