Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre nye i Samsungs ultra-serie

Tre nye i Samsungs ultra-serie

Samsung er klar med tre nye modeller i producentens populære ultra-serie. De tre telefoner har fokus på henholdsvis musik, video og kommunikation.

F300
F300

Tyndt er populært. Det har Samsung oplevet med lanceringen af de første telefoner i ultra-serien. Producenten holder derfor fast i det slanke design med de tre nye mobiltelefoner, F300, F500 og i600.

F300

F300 er navnet på en ny, musikmobil, hvor et slankt look er kodeordet. Telefonen måler kun 9,4 millimeter i tykkelsen og har alligevel både EDGE, kamera og musikafspiller på indholdssiden.

Det mest iøjnefaldende ved F300 er, at den har to forskellige sider, hvor den ene er en telefon, mens den anden er en musikafspiller. På den ene side sidder der altså en lille skærm og et tastatur, mens den anden har en noget større skærm og dedikerede Mp3-knapper.

Den interne hukommelse på F300 er 100 MB, som kan udvides. Modellen understøtter alle de mest almindelige musikformater, men kan også afspille i A2DP-format. Det betyder, at man kan høre musik eller FM-radio med et trådløst bluetooth-headset.

F500
F500

F500

Det vigtigste kendetegn ved F500 er videoafspilleren. Men det er ikke ensbetydende med, at det er alt, hvad telefonen kan diske op med. Den har også 3G, kamera med to megapixel og musikafspiller.

Ligesom F300 har F500 to sider. På den ene side finder man skærmen med 2,4 tommer, som er velegnet til at se video på. På den anden har vi selve telefonen.

Som det sømmer sig for en rigtig video-telefon understøtter F500 DivX, som er et format til komprimering af videofilm. På den måde kan man ligge film ned på telefonen og have dem med sig på farten. Er man til gode film, skal det dog nævnes, at modellens interne hukommelse på 400 MB ikke rækker særlig langt. Men så er det godt, at der er mulighed for at udvide.

i600
i600

i600

Som rosinen i pølseenden har vi i600, som er en kommunikator med Windows Mobile 5.0. Modellen er en rigtig business-telefon med QWERTY tastatur, som gør det nemmere og hurtige at skrive hurtige mails og notater i kalenderen.

Selve skærmen er på 2,3 tommer, og modellen har en processor på 200 MHz. Den interne hukommelse er kun på 64 MB, men der er mulighed for udvidelse. Derudover bør det nævnes, at i600 har den nyeste bluetooth-version kaldet A2DP.

I600 har 3G, men i tillæg hertil er der også HSDPA, som kan sikre rigtig hurtige downloads i de lande, hvor nettene understøtter dette. Og mulighederne for optimal netadgang stopper ikke her – modellen giver nemlig også mulighed for trådløst netværk.

Alt i alt tre spændende modeller fra Samsung. Om de kommer til Danmark og i givet fald hvornår ved vi endnu ikke.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies