Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre nye kærlighedstelefoner fra Nokia på trapperne

Tre nye kærlighedstelefoner fra Nokia på trapperne

L’amour er navnet på Nokias nyeste modeserie. Inden længe finder de tre nyeste modeller i serien vej til de danske butikker.

I løbet af november måned lander tre dugfriske mobiltelefoner fra Nokias L’amour-serie i butikkerne. 7390, 7373 og 7360 har alle opsigtsvækkende design, som ganske sikkert vil vække interessen hos mange modeinteresserede.

7390

Nokia 7390 er en slank klaptelefon. Det er den af de nye modeller i serien, som rent funktionsmæssigt har mest at byde på. Udover 3G byder modellen på et kamera med tre megapixel og opkobling til WCDMA med høj hastighed.

Der er kælet for designet, som er lavet af materialer, som udstråler keramik og læder. Modellen fås i to forskellige farver; henholdsvis en maskulin sort og en ultra feminin pink. Prisen på modellen kommer til at ligge på cirka 3.400 danske kroner.

7373

Nokia 7373 ligner til en forveksling 7370, som var blandt de første tre telefoner i L’amour-serien. 7373 har præcis det samme drejelige design, som sin forgænger, og på indholdssiden er der heller ikke sket det helt store. Modellen byder på et to megapixel kamera, musikafspiller og dobbelt stereo højtalere.

Den største forskel mellem 7373 og 7370 er farven. 7373 kommer i nye spændende farver – en sort og en lækker piget pink. Modellen kommer til at koste omkring 2.600 kroner, når den ligger klar i butikkerne.

7360

Den sidste model i rækken af dugfriske kærlighedsmobiler er Nokia 7360. Designmæssigt er denne model lækker med forskellige materialer så som metal og læder.

7360 er den af de tre nye modeller, som har den kedeligste indholdsside. FM-radio, kamera i VGA kvalitet og Nokia Xpress Audio Messaging er omtrent hvad man kan forvente.

7360 kommer i farverne krom og sort til en pris på cirka 1.500 kroner, når den, ligesom de to andre modeller, lander i butikkerne mellem uge 44 og 47.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies