Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre nye modeller fra BenQ Mobile

Tre nye modeller fra BenQ Mobile

Ved en pressekonference i dag i Berlin har BenQ Mobile præsenteret tre nye mobiler under det nye fællesnavn BenQ-Siemens. Der blev blandt andet afsløret en lille wanna-be RAZR med et to megapixel kamera og understøttelse af 3G.

Den taiwanske mobilproducent BenQ Mobile, som sidste år siden overtog Siemens mobilafdeling, præsenterer nu tre mobiler, som alle er lanceres under navnet BenQ-Siemens.

BenQ-Siemens S88 – en mobil til folket

S88 har et traditionelt candybar udseende med et drys af ungdommelighed. Under hjelmen kan S88 byde på blandt andet en MP3-afspiller og et integreret to megepixelkamera med autofokus, hvilket på papiret placerer mobilen blandt tidens bedste kamera-mobiler.

Dine billeder kan præsenteres på en skærm med en opløsning på 176 x 220pixels og i op til 262.000 farver, hvilket til fulde kan leve op til kameraets kvalitet.

Dimensionerne på mobilen er 99x47x17 millimeter, hvilket vidner om en mobil i en overordentlig overkommelig størrelse.

BenQ-Siemens EF81 – en sofistikeret sag

EF81 er en lille elegant klaptelefon, som understøtter 3G. Også denne mobil kan bryste sig af et to megapixelkamera, samt musikafspiller med dedikerede knapper på fronten. Mobilen har desuden en intern hukommelse på 64MB, og kommer man i pladsproblemer, kan hukommelsen udvides.

Den lille EF81 vejer blot 110 gram og er 14 millimeter tynd, hvilket er det samme som Motorolas populære RAZR V3, og mobilen har på trods af sin tynde figur en lækker 2,2” skærm med en opløsning på 320 x 240 pixels.

BenQ-Siemens S68 – en forkølet business-mobil

Den sidste af de tre modeller, der i dag blev præsenteret af BenQ Mobile, er S68, som i lighed med EF81 også kan prale af en yderst tynd figur - blot 13 millimeter, og mobilen har en vægt på sølle 78,5 gram, hvilket placerer telefonen blandt de lettere mobiler på markedet.

S68 kommer i et stilfuldt børstet aluminium look og minder mest om en elegant business-mobil. Telefonen understøtter blandt andet Bluetooth og e-mailkorrespondance.

Mobilen har dog intet kamera og understøtter hverken EDGE eller 3G, hvilket i dag burde være synonym med en mobil, der appellere til forretningsmanden eller kvinden.

BenQ Mobile oplyser på dagens pressemøde, at de planlægger at præsentere flere modeller ved 3GSM i februar og ved CeBIT i marts. Samtidig understreger mobilproducenten, at dette er blot starten på en nye æra, hvor mobilmærket BenQ-Siemens vil forsøge at blive meget mere synlige.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies