Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre nye prisbillige mobiler fra Nokia

Tre nye prisbillige mobiler fra Nokia

Brugervenlighed og billigere priser er kodeordene bag tre nye mobiler ved navn 2610, 2310 og 1112, som Nokia lancerer i dag.

I dag lancerer Nokia de tre nye mobiltelefoner 2610, 2310 og 1112. Det sker på Nokia Experience Mobility eventet i Chongqing i Kina.

De tre nye mobiltelefoner fra Nokia er alle en del af porteføljen af brugervenlige og prisbillige mobiltelefoner fra den finske producent. Alle tre modeller forventes at komme på markedet i løbet af andet kvartal af 2006.

“En af de vigtigste nøgler til succes på disse markeder er, at tilbyde attraktive, pålidelige og brugervenlige mobiltelefoner, som er specielt designet til at imødekomme brugernes unikke behov på de nye vækstmarkeder. Hver af de tre modeller, der blev introduceret i dag, bygger på denne kernefilosofi - med ikonagtigt design, en velbalanceret række af funktioner, og desuden specielle overflader som gummiagtig maling til at skærme af for støv og forbedre grebet.” Det fortæller Søren Petersen, som er Senior Vice President, Mobile Phones fra Nokia.

2610

Denne nye model henvender sig til den erhvervsorienterede forbruger. Telefonen understøtter e-mail og mobil internetadgang via en WAP browser. Derudover understøtter Nokia 2610 MMS og Nokia Xpress Audio Messaging, som kan optage og redigere beskeder, mens man er på farten.

Designet i 2610 er designet specifikt til de brugere, som ofte er på farten. Overfladen er lavet i et gummiagtigt materiale, som skyr støv og er god at holde på.

Nokia 2610 indeholder funktioner som MP3-ringetoner, diktafon og en integreret håndfri mikrofon. Kalenderen i Nokia 2610 giver et ugentlig eller månedlig overblik og en regnemaskine, der kan klare grundlæggende regnestykker. Endvidere er modellen udstyret med ekstra hukommelse, så der er plads til 300 kontakter i telefonbogen.

Denne nye Nokia-mobil vejer 91 gram og har taletid på op til tre timer og standby-tid på op til 12 dage.

Nokia 2610 kommer i et udvalg af farver afhængigt af markedet. Det forventes, at modellen kommer til at ligge omkring de 75 euro i pris svarende til omkring 560 kroner. Prisen er uden moms og tilskud.

FM-radio med
FM-radio med "sound visualization-grafik", der bevæger sig til musikken, findes i den nye Nokia 2310, som lander i Danmark i andet kvartal af 2006.

2310

2310 er en mobil til de modeglade. Telefonen har et kompakt design og kommer med covers i forskellige farver.

Via en dedikeret genvejstast kan man aktivere den indbyggede FM-radio, der har funktioner så som “sound visualization”–grafik”, der bevæger sig i takt til musikken. Desuden byder mobilen på polyfoniske og MP3-lignende ringetoner.

2310 er endvidere en mobil, som henvender sig til de mennesker, der holder af at skrive beskeder. Telefonen indeholder nemlig flere forskellige beskedmuligheder så som en SMS-redigeringsfunktion for at undgå, at beskeder bliver slettet ved et udheld, lynindtastning af SMS og en afsenderliste til at oprette og håndtere personlige kontaktlister.

Af andre funktioner kan nævnes Nokia Prepaid Tracker, som er en netværksunderstøttet applikation, der automatisk opdaterer brugere, så de kan se deres status på deres taletidskort efter hvert opkald eller besked.

2310, som må karakteriseres som en basis-mobil, vejer 85 gram og har op til seks timers taletid og op til 400 timers standby tid. Butiksprisen forventes at komme til at ligge på 65 euro uden moms og tilskud svarende til omkring en plovmand.

1112

I 1112 er der sat fokus på brugervenligheden. Det betyder, at brugergrænseflade er udstyret med grafiske ikoner og stor skrifttype, som gør det let for førstegangsmobilbrugere samt ældre og svagsynede mennesker at finde rundt i telefonen.

Desuden kan man nemt holde styr på tiden med den oplæste klokke og alarm – som fortæller tiden på et udvalg af lokale sprog. Foruden den skarpe kontrast i det sort/hvid-oplyste display, har Nokia 1112 også særlige polyfoniske ringetoner.

Et andet aspekt, som gør 1112 velegnet til førstegangs mobilbrugere er demonstrationsindstillingen, som er en visuel guide af de mest almindelige telefonfunktioner.

Nokia 1112 vejer 80 gram og har taletid på op til fem timer og standby-tid på op til 360 timer. Telefonen kommer i flere forskellige farver og kan erhverves til den nette sum af 45 euro – det vil sige lige omkring 480 danske kroner uden tilskud og moms.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies