Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tre nye walkman-headsets fra Sony Ericsson

Tre nye walkman-headsets fra Sony Ericsson

Til fans af walkman-mobilerne fra Sony Ericsson er der nu nyt tilbehør. Tre nye headsets med hver deres styrke, som er designet til at give god lyd ved både musik og tale, er på vej i butikkerne.

HPM-65
HPM-65

Der er vist ikke længere nogle, der kan være i tvivl om, at musikmobiler er kommet for at blive. Og Sony Ericsson har sat sig rigtig godt på markedet med deres walkman-serie.

Er man den glade ejer af en af disse walkman-telefoner kan man anskaffe sig forskelligt tilbehør som højtalere, opladere og nu også specialdesignede headsets.

HPM-65

HPM-65 er en handsfree-løsning, som er kendetegnet ved den gode pasform – det skulle efter sigende sidde godt fast i øret – selv hvis man er ude på en løbetur. Det skyldes et par dedikerede kroge, som holder hovedtelefonerne på plads bag ørerne og sørger for, at de bliver siddende, hvor de skal.

Umiddelbart kan det lyde lidt makabert med krogene, men komforten skulle efter alt at dømme også være helt i orden. Øresneglene er lavet af silikone, som føles blødt i øret.

HPM-65 har et stik på 3,5 millimeter, så det er nemt at benytte i stedet for sine egne hovedtelefoner.

Modellen, som vejer 29 gram, leveres i mørkegrå og hvid og ligger klar i butikkerne i tredje kvartal af 2006.

HPM-82

HPM-82 er designet til de musikinteresserede brugere, som stiller store krav til lydkvaliteten. Denne stereo-handsfree fæstes direkte i øret og giver en dyb bas og efter sigende også en fornem lydgengivelse.

Dette headset er også udstyret med silokonepuder, som placeres i ørerne. Disse kan justeres i størrelsen, så de passer perfekt til ørerne på den person, som skal benytte headsettet.

Med til headsettet hører en sort fjernkontrol, som kan håndtere spillelister samt justere volumen og samtaler mens mobilen ligger i lommen.

Denne spændende model kommer også på markedet i tredje kvartal af indeværende år og kommer i farverne sort og orange.

HPM-85
HPM-85

HPM-85

Det sidste nye walkman-headset, som lanceres i denne omgang er HPM-85 som er kendetegnet ved sin kraftfulde lydkvalitet. Modellen er hermed ideel til musikelskere.

Hver eneste detalje og designelement på headsettet er udformet til at give den optimale lydoplevelse. Magneter af neodymium og 30 millimeter højttalere giver et reelt bas-tryk uden forstyrrende brus.

Samtidig skulle HPM-85 være uhyre bekvem at bære med bløde øresnegle og en formstøbt bøjle, som placeres over hovedet. Takket være et 3,5 millimeter stik kan egne hovedtelefoner også benyttes, mens brugeren med fjernbetjeningen kan håndtere spillelister, volumen og samtaler, mens telefonen bliver liggende i lommen.

HPM-85 vejer 116 gram uden ledning og fås i farverne sølv og sort. Ligesom de to andre modeller rammer headsettet butikkerne i tredje kvartal af 2006.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies